Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodně slabé čtení, dokonce to ani není vtipné.Rv

0 0
možnosti

Z32d20e90n41a 89K83o37č57í

28. 10. 2013 18:05

Neznám ( kromě parlamentu ) zkorumpovanější a neschopnější segment v našem státě než je armáda a policie.

Andrej Babiš do vlády nechce, protože se bojí neschopnosti ČSSD i jejich vnitřních rozkolů, které nedovolí akceptovat návrhy zákonů, které má Babiš připraveny. Není alibistický, ale naopak rozumný, protože většina stran deklarovala před volbami, že s Babišem do koalice nepůjde - včetně ČSSD. 

Původně si ČSSD představovala, že bude mít tak velký zisk křesel, že může mít jednobarevnou menšinovou vládu, s tichou podporou KSČ, která by ji zajistila nadpoloviční většinu v parlamentu. V nouzi nejvyšší by spolu udělaly tyto 2 strany vládní koalici. Voliči však rozhodli jinak.

Je také na ostatních stranách aby přehodnotily svůj postoj. Házet problémy v ČSSD na ANO, je přinejmenším hodně nefér. Politici si musí uvědomovat, že potřebují nejen voliče ke zvolení, ale jiné strany ke spolupráci ve sněmovně a ne jen k rozkrádání Evropských fondů a rozdávání prebend v podobě křesel ve správních radách a nesmyslných úřadů.

Možná se Babiš nechá ukecat a vstoupí do vlády, ale je velké nebezpečí, že by to byla labutí píseň, protože vnitro i spravedlnost bude nadále plné lidí z ČSSD a ODS a ti znemožní jakoukoliv očistu od grázlů ve státní správě.   !!!!!!

0 2
možnosti

J15a63n 67R46á54ž

28. 10. 2013 18:42

Je-li Babiš opravdu chytrý, a to asi je, tak počká až se ČSSD pokusí sestavit vládu, kterou zaříznou vnitrostraniční oponenti,toho,kdo se prohlásí Zemanovi,že je tím vyvoleným. Po pár nezdařených pokusech se bude muset Sněmovna rozpustit, a budou nové volby, v nichž Babiš získá většinu. Mezi tím se s ODS stane strana, se kterou bude moci sestavit vládu....a bude dokonáno, co Zeman chce. Totální porážku ČSSD!

0 0
možnosti
Foto

to bychom nejprve museli nějakou armádu mít ...

0 0
možnosti

To, že se oranžové frakce podobají soudružské straně KSČM není pochyb. To, že si nedovedou "spravedlivě"rozebrat koryta by si měli jít poradit k Vojtěchovi, který má svou bez frakční kázeň pevnou. Nyní mají šanci se sblížit se svou pravou realitou. Potom se ukáže zda zbylé oranžové sociální špony budou schopny obstát  v tom poctivém parlamentním boji o jejich sociální ideje.

1 1
možnosti

J46a60n 71Š32e81s29t50á25k

28. 10. 2013 14:57

takm máte pravdu, ovšem až na ty superzkorumpovaný zelený mozky - jo kdyby se tak mohli probudit ti co sloužili za války v řadách spojenců - jenže ti ani neměli moc potomků, když byli pořád v base

0 1
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz