Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

6. 4. 2014 21:39

Viber bude snad levnej jenom když se někde levně připojím na internet, což teda mobilní připojení právě díky roamingu opravdu není.

0 0
možnosti
Foto

Cože? A mně nikdo nic neřek...

Okamžitě si nazouvám pohorky a jdu bojovat s roamingem.

V druhohorách jsem ještě nebyl.

0 0
možnosti

Nevidím jediný logický důvod proč platit za internet a volání. Zvyk je hold železná košile.

0 0
možnosti

Protože kvalitní věci nejsou zadarmo (Pokud je dostanete, musel je za vás zaplatit někdo jiný)

1 0
možnosti

J14a58n 16R31á96ž

6. 4. 2014 17:32

V sučasnosti zrušení poplatků za roaming ve všech jeho nuancích, má smysl a ne že nemá! Uživatelé mobilních sítí nejsou jen orientovaní lidé, ale mnoho příslušníků generací, kteří  IT techologiemi nebyli a dosud nejsou políbeni zůstanou konzervativní i při používání moblních sítí. Pro ty je komunikace se zahraničím s pomocí telefonu "na přímo" jedinou možností a tak jim zrušením plateb za roaming podstatně zlevní hovory se svými známými a členy rodiny, kteří žijí v zahraničí..

Ale jinak souhlasím s názorem, že EU se zase rozpohybovala, jako v mnoha jiných případech,  zdlouhavě jako parní válec.

0 0
možnosti

Ja mám Taktiež odlišný názor! Žijem v oblasti kde je signál aspoň od 9. operátorov! Mne bude zrušenie roamingu iba vyhovovať. A ak ho zrušia čím skôr, tým lepšie. Teším sa že čoskoro už tiež odzvoní aj dátovému roamingu! Určite to bude len dobre! Zaujíma ma teda tiež okamžitý efekt. Prispievateľ Daniel Korous to vystihol v svojom príspevku veľmi dobre.

0 0
možnosti

jako běžný uživatel hojně roaming využívající mám názor zcela odlišný od vašeho; vcelku mě zajímá okamžitý efekt a pokud bude za půl roku něco lepšího, bude to jen dobře

0 0
možnosti

Možná Vám unikl fakt, že i data spadají pod roaming, tedy sice dnes ušetříte za volání a SMS, ale o to více si připlatíte za data. Snaha je právě zrušit i datový roaming.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS