Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a44r86a 96R57a67n62k

17. 11. 2014 22:09

Skvele napsaneR^

0 1
možnosti
Foto

Posthavlistická ekonomika krachuje a frustrované davy pravdoláskařů se mstí. Kdo se jim znelíbí, dostane vajíčkem. Smutná vizitka tzv. demokratů Rv

1 4
možnosti

Citace z vašeho článku:

"Holt nám ještě asi pár desítek let chybí, abychom se srovnali s Německem nebo Skandinávií."

Moje reakce:

Já bych takový optimista nebyl. Obávám se, že se s Německem a Skandinávií bohužel srovnámi mnohem dříve. Ona nás ta islamizace dostihne dříve než několik desítek let po Deutchistánu, po Švedistánu a po Norstánu.

Tyto státy mají před sebou dvacet nebo třicet let, my třicet nebo čtyřicet.

Váš článek, pane autore, předpokládá, že Evropa je zdravá a pouze Čechy jsou nemocné. Ale ono to s tím zdravotním stavem Evropy zdaleka není tak růžové. Vzdejte se vší naděje, že by tato Evropa mohla vydržet. Zatím stále ještě vypadá krásně, ale řítí se to na ni ze všech stran, počínaje přesunem výroby do Číny, rostoucím zadlužením všech, zničením životního prostředí, naprostým zvlčením mladých generací a konče tím nejhorším, tedy onou zběsilou islamizací.

1 1
možnosti
Foto

Ohledně zdraví Evropy s Vámi souhlasím, není to nikterak růžové. Osobně si ale myslím, že cesta vede jedině přes Evropu. Tím ale vůbec nemyslím utužování evropského socialismu, ale posílení konkurenceschopnosti Evropy jako celku.

0 0
možnosti

Svatá pravda, ten člověk neměl vůbec vylézat z toho brlohu na Vysočině R^

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS