Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... pane autore .... protože mně byl původní příspěvek smáznut, omezím se pouze na prohlášení: ... BĚŽTE SE VYCPAT RvRv;-€!

0 0
možnosti
Foto

J58i82ř98í 54L72i98b28e77r

7. 4. 2016 22:48

Spíše otočme prst proti sobě a ptejme se našich politiků, proč nechali situaci zajít tak daleko, a jak to, že ji nemají pod kontrolou?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Že jsem tak smělý, co mají naši politici společného se situací v Sýrii, či kdekoli jinde? Kdyby bylo možno dát antikarmu, tak okamžitě dám Rv

2 0
možnosti

Myslím, že chtěl říct, proč politici nechali tak daleko dojít migrační vlnu.

0 0
možnosti
Foto

Zatímco Syřan není ochoten ztratit život a bojovat za svou vlast, jež je roztříštěna na tisíce frakcí, to je fakt, do Sýrie proudí z Evropy tisíce zmagořených islamistů, kteří díky sociálním sítím bojují za vyšší vlast, nadnárodní Islámský stát. Když by se aspoň zapojil do mírových rozhovorů, anebo si šel svou dezerci odpracovat někde v charitě.

3 0
možnosti

Kdo není ochoten bojovat za svou svobodu,ten si ji nezaslouží.

8 0
možnosti

Milý hochu, důvodem k obraně vlasti jistě nejsou „vůdci, kteří zrovna drží kormidlo“. Důvodem je to, že jsem se tu narodil, že tu žiju a že tady jsem doma. Že tu žili mí rodiče a prarodiče a celé generace předků, kteří tuhle zemi po staletí zvelebovali. A když už pro někoho není dostatečný důvod tohle, pak tím důvodem jsou rozhodně životy a štěstí mých dětí a mých vnoučat. Jestli k téhle zemi nic necítíš, pak by pro tebe, ale hlavně pro ni, bylo lepší, pokud bys odešel kamkoliv jinam.

Zdroj: http://pavelkovarik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502062

14 0
možnosti
Foto

Problémem zřejmě je, že tito lidé opravdu necítí nic k Sýrii jako státu. Oni mají vztah spíše ke své národnosti, kmenu nebo náboženství. A že těch kmenů, národností a náboženství je v Sýrii celá řada.

2 0
možnosti

ja je chapu, situace tam neni tak prehledna jako treba ceskoslovenska mobilizace, ktera byla bohuzel odvolana

ale nezda se vam divne ze drtiva vetsina z nich jsou muzi? A rodin, a vubec ze a deti tak malo, pritom mivaji deti jako smeti. To je nechavaji valce na pospas?

8 0
možnosti

Evidentně to jsou r-stratégové.

0 0
možnosti

Mír, svoboda a demokracie jsou hodnoty, které je třeba bránit i se zbraní v ruce. „V čas potřeby naše povinnost káže nám bojovat až do smrti“, pronesl v létě roku 1917 T. G.Masaryk.

pro Vás RvRvRv

8 0
možnosti

A mladíku, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli tak trochu ve svém článku "nekecáte" Vy... A nemusíte se vracet až do antiky. Kdyby se k životu a tehdejší situaci - stejně jako Vy v tomto blogu - postavili i naši předci např. během 2. světové války (letci, kteří odešli do Anglie, československý odboj, účastníci Pražského povstání atd. atd.), tak je nasnadě otázka, jestli by teď ti Vaši "Syřané" vůbec měli k a m utíkat.

Víte, pár milionů lidí v Evropě už život za naše hodnoty, o kterých se ve Vašem blogu taky zmiňujete, položilo....

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS