Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dalsi propagacni letak komunistu z osmactyricateho v novem havu

0 0
možnosti

Situace není vůbec jednoduchá.

Když si uvědomíme, jaký rozruch umí udělat nynější zhruba 1/3 občanů tmavší pleti a skutečnost, že tato skupina přesáhne za zhruba cca 20 let přes 1/2 občanů USA, tak to bílí Američané, kteří stále rychleji vymírají, nebudou mít vůbec lehké.

Pokud Evropa ještě nebude pod nadvládou Muslimů, tak možná lidé již nebudou utíkat do USA, ale naopak, spíše do Evropy.

0 1
možnosti
Foto

Nevím, kde jste sebral tu 1/3, uvádí se, že sotva 1/5. A musíte z toho odpočítat značnou část Afroameričanů a Hispánců, kteří se už dávno začlenili do většinové společnosti, o Číňanech nemluvě.

1 0
možnosti
PP

Všichni čtyři policisté byli propuštěni ze služby a bylo proti nim bylo zahájeno trestní řízení pro zabití z nedbalosti. Jistě by se našly policejní křivdy i na bílých Američanech. Co tedy demonstranti ještě žádají? Respekt a úctu za vyrabované obchody?

13 0
možnosti
IL

Trump neztrácí na popularitě, naopak demokratům popularita ubývala, díky dementnímu Bidenovi. Nepomohla ruská spolupráce, kterou se snažili nasadit, ukrajinská, na které sse zhoupl právě Biden i se synem. Tak zkusili covid19, ne že by neexistoval, ale je to jako kdybychom každý rok sčítali umrtí na chřipku a hlasili to v televizi a strašili lidi. Trump už chtěl otevřít, tak tu máme raioty. Demokraté s nimi nadšeně souhlasí, tím pádem souhlasí s kriminalitou, která se děje.

So you convinced me: "the democrats". I will vote for you, I love your silents, I love your support, I love those beautifully lit buildings, cars and ruined businesses. Even Biden climbed out from under his 6 ft. basement and forgot about covid19. The best anti-covid19 medicine are riots, of course no hydroxychloroquine it could hurt people.

Pokud chcete o něčem psát, tak přestante papouškovat CNN a ostatní liberální stanice, protože z jejich podporování násilí je už lidem špatně.

10 1
možnosti
Foto

Trumpova popularita klesá velice rapidně. Dokonce už se objevují náznaky, že samotní republikáni by rádi viděli, kdyby včas z voleb odstoupil a oni měli možnost vybrat jiného, schopnějšího kandidáta proti Bidenovi. Hrozba, že by Biden mohl volby vyhrát je stále silnější. Trump naprosto nezvládl situaci s virem. Nejde jen o začátek ale to jak se choval v průběhu, spoustu jeho příznivců velice zklamalo.

Současnou krizi pak naprosto zazdil a demokrati a jejích hlásná trouba CNN toho skvěle využívají.Ono je sice hezké že volá po tvrdém zákroku vůči výtržníkům, ale když se řekne A musí se říct i B. A on se omezil pouze na tu jednu část.

0 3
možnosti
MA

Afroameričané při zatčení kladou násobně větší odpor, než to ve stejných případech bývá u bělochů. Afroameričtí aktivisté jako Louis Farrakhan, Al Sharpton, Jesse Jackson by měli při svých projevech ke svým lidem více dbát slovem nato, aby v případě, že se dostanou do problému s policií důsledně dbali jejich pokynů, nebo by mohli přijít o život.

9 0
možnosti
PK

Ten, kdo sledoval vysílání CNN (Comunnist News Network) o této kauze tak si udělal jistě sám obrázek, všechny pozavírat atd.....

2 1
možnosti
Foto

On je tu zapeklitý problém, jak se která část obyvatelstva USA podílí na kriminalitě.

"Podle údajů FBI z let 1980-2008 spáchali 90% vražd muži a 52,5% černoši. Černoši tak v USA páchají vraždy osmkrát častěji než bílí Američané (počítáno v to i Hispánce). Většina vražd je nicméně „uvnitř jedné rasy“, neboli 93% zavražděných černochů připadá na černošské vrahy, 84% bílých obětí bylo zabito bílými vrahy.[122]"

viz:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Spojen%C3%A9_st%C3%A1ty_americk%C3%A9#Kriminalita

Tamtéž najdete i složení obyvatelstva, z něhož plyne,. že černochů je sotva 20% obyvatel. A přitom se tato skupina podílí na kriminalitě přinejmenším stejným dílem.

Přičemž je ještě třeba vzít v úvahu, že ve skutečnosti má největší podíl na kriminalitě jen část černošského obyvatelstva.

Tuhle skutečnost je třeba mít na zřeteli - protože z ní plyne i to, co se stalo. Otázka je ještě další - zda to nebyl záměr.

Trochu mě zaráží, že se již nemluví o Afroameričanech, nýbrž o černoších. ;-(

7 0
možnosti
Foto

Někde jsem četl, že ten hromotluk zemřel až na policejní stanici, tudíž by nebyla pravda, že zemřel pod kolenem policisty.

3 1
možnosti
MD

jo? a kde jste to četl? Vpravo dole?

0 0
možnosti
Foto

trošku bych Vám ten Váš článek upravila . Tady máte odkaz na data : rok 2017

Kolem 570 usmrcených bylo ozbrojeno pistolí, 156 nožem a 85 ohrožovalo okolí svým vozidlem. Neozbrojeno bylo 68 lidí, 26 dalších mělo v ruce atrapu pistole.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/zabiti-policie-usa-civiliste-statistika-2017.A180109_091542_zahranicni_ert

Přestavte si jak by jste se Vážený pane cítil pokud by dav takovýchto individuí začali ničit Vámi a vašimi předky vybudovaný majet ? Co by jste děla, šel by jste jim udělat kafe ?? Jsou skupiny obyvatel , různá etnika, kterým nepomůže ve výchově ani kriminál, ani dobré slovo. Kamarádka co přijela z Atlanty vyprávěla jak s e starala na farmě o prasátka ty jeí přibývali a temu barevnému ne, začal ji je krást, ale stále se hájil biblí, až do okamžiku, kdy se nas. a hodila mu ji s řevem do koše . Koukněte se do jihoafrické republiky tam jsou již bílí utlačování černými... V USA pokud to takhle půjde dal bude občanská válka.

14 0
možnosti
Foto

Ten článek je přesná kopie stanovisek CNN. V sobotu v noci redaktor Don Lemon lkal nad tím, že ti chudáci vlastně nemají jinou možnost nežli dělat to co dělají. Rozumějte vypalovat města a vykrádat obchody. Včera tomu všemu nasadil korunu jiný komentátor, tuším že se jmenuje Cuomo. Poté co proběhl rozhovor mezi šéfem policie a rodinou zabitého, kdy policejní šef prokázal nevídaný respekt, což ocenila moderátorka tím ,že jí to dojalo, začal onen komentátor jako vosa bodat, jak to že nebyli zatčení i další policisté. Moderátorka mu odpověděla, že šéf policie vysvětli toto faktem, že proti ním, na rozdíl od toho co klečel zabitému na krku, nemá přímé a neprůstřelné argumenty a že pokud by je on sám zatkl mohlo by se stát, že s pomocí právníka, by byli za pár hodin venku a navíc by to celou kauzu zkomplikovalo. Jenže to Cuomovi zjevně nestačilo. Jako kafemlejnek opakoval dokola jednu a tutéž otázku, proč nebyli zatčeni a během asi 10 minut 7 krát zdůraznil že on je právník.

Tohle je práce CNN. Manipulovat a šířit nenávist.

17 0
možnosti

Bohužel musím konstatovat, že i CNN Prima News jede ve stejném duchu. Neustále od nich slyším jen o protestech proti policejní brutalitě, ale o tom, že tam zmetci v rámci "protestů" rabují obchody, ani slovo. Sliboval jsem si od této české stanice oživení mezi zpravodajskými kanály, ale zase je to jen "koho chleba jíš, toho píseň zpívej",

9 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz