Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Včerejší pozdně odpolední nákup v Globusu Čakovice - žádné fronty, vozíků víc než dost.

1 0
možnosti
JK

Po poledni bývá nejméně zákazníků. Už když zírám plné parkoviště vidím, že moje premisa neplatí alespoň pro Lídl v Brně - Líšni. Do Globusu v Čakovicích to mám bohužel trošku daleko. V přístřešku pro vozíky visí jen smutně řetězy. Nezbývá než čekat. První dáma vrací vozík a tu zjišťuji, že náhodní chodci jsou čekající na vozík. Měním taktiku a doprovázím svoji oběť až k autu abych převzal prázdný vozík. No prostě selanka. Asi dám tu plnou a pojedu do ráje do Čakovic.;-D

0 0
možnosti
MT

Mně revoluce po 30 letech nadělila zadneho obvodniho doktora. (Za totality jsem mel 2, jeden obvodni a jeden zavodni primo ve fabrice.) Zacatkem roku nas jediny doktor odesel (ne do duchodu ale na lepsi misto) a 500 lidi zustalo bez doktora. Po dlouhe dobe hledani (a mezitim bez doktora) jsem nasel jednoho 15km od bydliste, to znamena jen tam a zpet 30km. Toš vam soudruzi demokrate velice dekujeme.. :-/

1 2
možnosti
PK

Jak symbolické, ti kteří v létě nesmlouvavě volali po rozvolnění a nalibila se jim vládní opatření, nyní opět volají po rozvolnění. Každý z nich se pasoval na odborníka epidemiologa s brilantní logikou. U příležitosti 17. listopadu mi přijde, že slova Václava Havla "pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenanávistí" dnešní demonstranti obrátili jak lež a nenávist má zvítězit nad prvadou a láskou. Samozřejmě že výrazy pravda a lež jsou pojmy do značné míry abstraktní. Ne tak láska a nenávist.

2 2
možnosti
MK

....Vy jste již byl v nějaké frontě? Já tedy ne a jsem si jist,že ani nebudu. Stačí přemýšlet a ne si jen stěžovat.

4 3
možnosti
PM

Jo, to sedí. Už se těším, až na vládě přemýšlet začnou. Ale to už bude asi jiná vláda, než tahle:-/

2 0
možnosti
MK

Tady jde jen o to, aby lidé přestali nadávat na vládu, ale poprali se sami mezi sebou.

Rozděl a panuj.

2 1
možnosti
IM

Přesně,čeká se na první opracdu hozený kámen apak to začne.Jen aby z toho nebylo Maďarsko v 50letech nebo velká franc.revoluce.

0 0
možnosti
RK

R64a88d68e39k 45K65o13h50u34t

17. 11. 2020 15:42

Uvidí se od středy. Zatím to o frontách jsou jen blbé kecy.

1 0
možnosti
PM

Blbé kecy na ještě blbější opatření:-/

1 1
možnosti
JK

Autore, pokud živnostník podvádí na daních a celkově, tak opravdu parazit je.

4 9
možnosti
MG

Politik se má umět vyjádřovat dost dobře na to, aby se jeho výrok, jakkoli tvrdě má v úmyslu kritizovat někoho, kdo jedná protizákonně, nedotkl nikoho jiného.

4 0
možnosti
Foto

Ano, nejnovější opatření je kolosální pitomost.

Děje se paradoxně v době, kdy se stav ohledně covidu lepší. To nevymyslíš.

15 3
možnosti
MK

...jestli je to pitomost nechci posuzovat,ale paradox v tom rozhodně není....

0 2
možnosti
MK

Symbolické je, že reakce společnosti ukazují, o co vlastně lidem jde. Lidem jde jen o konzum. To lidi v roce 1989 chtěli – nakupovat to, co mají na Západě. To je základ. Nakupuji, tedy jsem (asi). :-)

Za socíku byly krámy o víkendu prostě zavřené (maximálně otevřely v sobotu cca do 10:00). Nebyly trvanlivé potraviny. Nebyly účinné mrazáky. A lidi žili! Ale teď kvůli blbému jednomu dni uzávěry obchodů se lidi chovají jako... (dosaďte si sprosté slovo).

Proč? Protože nejsme žádná svobodná ani demokratická společnost – jsme jen stádo nakupováním posedlých jedinců. A to platí pro celý Západ (a všechny kultury Západem ovlivněné).

6 16
možnosti
Foto

Vám musí být ze západního stylu života hrozně zle. Na Východě je přitom spousta místa a určitě Vás tu nikdo nedrží.

11 2
možnosti
Foto

Koronavirus má údajně spadeno na lidi obézní. Čím menší počet lidí si dokáže jídlo normálně nakoupit a najíst se, tím lépe. Hladovému lidu se obvody jejich pasů spolu s tělesnou hmotností brzy přirozeně sníží a virus s nepořízenou odejde jinam. Tedy možná. ;-([>-]

2 0
možnosti
PM

Pokud hladovějící dotáhne své hladovění ke kýžené smrti hladem, virus trapně ostrouhá

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz