Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Z pohledu nepotřebného sociologa to možná tak vypadá, ale studenti medicíny, kteří nastoupili do špitálů, to spíš berou jako výbornou praxi.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
PC

Plně s Vámi souhlasím. R^ Medicína se (jako jediná VŠ) zkrátka NEDÁ a nikdy se nedala studovat při zaměstnání. A pokud tady bude někdo žvanit na způsob "vyššího principu", pak se jedná o ukázkové pokrytectví a absolutní neznalost, jak takové studium vypadá a co vyžaduje, má-li se stát jeho absolvent posléze (po nutných atestacích) výborným, spolehlivým lékařem, jakého si každý z nás přeje.

2 3
možnosti
Foto

Unikl Vám jeden detail, momentálně se na vysokých školách nevyučuje, tedy využívat teorii v praxi je snad pro vzdělání budoucích lékařů důležitější, než-li sedět doma. Za tuto brigádu jsou jistě finančně oceněni a navíc jsme jim my občané za obětavou pomoc vděční, tak kde Vás bota tlačí?

3 1
možnosti
JS

Obdivuji Vaši moudrost. Můžete mi prosím prozradit co byste dělal v situaci, kdy hrozí nedostatek personálu, Vy?

7 2
možnosti
JD

To přece není obsahem blogu. Obsahem je přece kopanec do vlády.

6 1
možnosti
Foto

I21v27a13n 49M33a67r67e90k

22. 11. 2020 16:26

No "hrůza". Rv

1 0
možnosti
JK

Lékaři a opatrně i ředitelé nemocnic si stěžují, že jim domovy důchodců odmítají převzetí vyléčených pacientů a z nedávné doby konečně provedených testů v DD jim přisunují pozitivně testované zcela bez příznaků choroby. Dochází tak k umělému naplňování kapacit nemocnic (za které ovšem berou body a tedy peníze), dále je zde důvod obhájení restrikcí (děsivé číslo 7000 hospitalizovaných) a bohužel pak přetěžování personálu. A tam bych viděl aktuální problém. Studentům jistě praxe z oboru jen prospěje i když chápu, že studijní povinosti z nich nikdo nesejme, což je zřejmá chyba. Způsob jakým je tato práce studentům přidělována plně odpovídá zvykům marxleninské kliky u moci. Takže alespoň budou vědět, že volby nejsou bezvýznamná událost.

3 4
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz