Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Byl to dobrý tah od členstva ODS postavit do čela Fialu. Zprvu nevýrazný předseda stále politicky roste a hlavně jde o morální osobnost a osobu bez skandálů. Úplný opak toho co máme v čele státu dnes. I díky němu se celá ODS změnila, rozhodně to není Klausova opozičně smluvní a už vůbec nemá skandální kmotrovskou pachuť. Ideální politici (hlavně vládní) jsou takoví o kterých mezi volbami neuslyšíme, jejich práce není být celebritou, papalášem a mediální hvězdou. Jejich práce má být vidět v běžném životě, a to tak, že když už se potkáme se zákonem musí být výsledek spravedlivý, jasný, logický a předvídatelný, prostě dobře napsaný zákon.

5 17
možnosti
JZ

ODS se pod Fialou vydala dost podobnou cestou jako TOP 09, která chce sice sbírat pravicové a konzervativní voliče, ale reálně je hodnotově už úplně jinde. Snaha o postupnou transformaci v probruselskou stranu je zcela zřejmá a ten nápad s cestováním po Evropě tomu přesně odpovídá, doma se jim za to možná většinou vysmějí, ale na Západě to leckdo ocení.

12 2
možnosti
LC

Kdyby s tím programem přišla strana, která vznikla předevčírem, dalo by se o tom programu i zapřemýšlet. Jenomže ODS nám už předvedla co umí. No a jak se v posledních dnech ukázalo, to EET šmírování je potřeba a v Česku zvlášť. Pohádky o radostných poctivých plátcích daní jsou pro děti.

13 4
možnosti
JK

Kde se ukázalo, že to EET je potřeba ? 8-o

3 0
možnosti
Foto

Tak to máme cca třetí program za rok. V době, kdy nikdo programy nečte. V zimě tu byla jedna chvilka, kdy mě tato strana zaujala, když chtěla hrábnout do úhradové vyhlášky, od té doby nic, tak už jen čekám, co vykoumá Trikolóra.

6 0
možnosti
MK

ODS už dávno není strana, která by mohla oslovit konzervativní voliče. Je to strana směru odkud vane vítr.

Ostatně, na ECHO24 je zajímavý článek, proč UK odmítla jako sponzora PPF. Důvodem nejsou finanční a obchodní transakce, ale nadace PPF, která má za cíl hájít tradiční a konzervativní hodnoty.

Jo, konzervatismus se nenosí a ODS pod Fialou je jen kostrou, která se snaží být zelená a progresivní, ne konzervativní.

13 0
možnosti
JK

Vy jste spojil Zemanovu PPF hloupým oslím můstkem s ODS, stejně mají společné i to, že jsou v obou skupinách muži přibližně stejně vysocí.

2 2
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz