Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kovaříku pokud jedete v PR běžte dělat raději něco jiného. Vy nevidíte co se z ODS stalo???

0 0
možnosti

Spousta lidí čeká na opravdickou pravicovou stranu. Současná ODS to není a nebude.

A to jí VK ml. sebere ještě nějaké hlasy.

0 0
možnosti

Vidím to tak, že ODS stála před propastí. Doufám, že nyní udělala rázný krok dopředu.

Bývalý volič ODS, nyní Rv

2 0
možnosti

1/ Je jedině dobře, že ODS konečně vyrazila s nějakou ambiciozní kampaní ..

(program "antibabiš" přestavoval pouze bezradnost)

2/ To, že si ODS připravuje cestičku ke společnému vládnutí s ANO je čistě vaše spekulace.. Ale já říkám: Proč sakra ne?!

Vždyť cílem politické strany by mělo být prosazování co nejvíce ze svého programu.. a to v dobrovolné opozici nejde. Já naopak zazlívám sředopravým stranám, že předhodili Babiše levici.. Věřím, že by Babiš měl blíže k jejich programům nežli k levičáckému vydírání..

Koaliční strany se přece nemusí milovat a mít ve všem shodu (to by se mohly rovnou sloučit)..

A ty kecy "o zlém Babišovi" již dávno nebaštím..(bylo to všechno hodně přestřelené). Ano, štval mě, když vtrhl do politiky s přesvědčením a populistickým slovníkem "jak všici kradnů" .. Ale od té doby jistě na vlastní kůži pochopil, jak to chodí.. a nějak dozrál..a snad trochu zkrotl..

Ano, chápu že Babiš bude vždy dominantní a sebestřednou osobu ..a prosadit se vedle něj by nebylo jednoduché ..proto bude potřeba proti němu nebo vedle něho postavit skutečně silnou osobnost (a takové osobnosti, myslím, "demokratické opozici" zrovna chybějí)..

6 0
možnosti

Naprostý souhlas.

0 0
možnosti

ODS byla extrémně protibabišovská a protizemanovská což jí uškodilo...takže to vypadá ohledně EET (které považuji za užitečný nástroj proti daňovým únikům), když ho nezmínila, že koalice s ANO je možná..ale promarnili 4 roky, kdy mohli vládnout......a změna dosavadní nesmiřitelné protibabišovské rétoriky se bude velice těžko vysvětlovat voličům.....země se mezitím posunula doleva, mohla být více vpravo.....posun doleva kvituji ale pro pravověrné odeesáky to asi dobře není....navíc ODS je velmi podobná programem s TOP 09, STAN či KDU...moc je nejde rozlišit.....ODS zezelenala a přebrala rétoriku liberální demokracie....

3 0
možnosti
Foto

I87v38a73n 95M85a88r95e92k

15. 10. 2019 16:00

Půl promiloví populisti nemají nárok! ;-( RvRvRv

1 1
možnosti

Vypadá to,že spadli z Marsu.To si opravdu myslí.že lidé nemají paměť?Jak se ti jejich kmotři pakovali co jim síly stačily?To,co vyčítají poslední vládě,to tady přece mělo být dávno hotovo,ne?Času na to bylo dost,ale to by nemohli tolik hrabat pod sebe.Jsou naprosto bez šance,antibabiše jim sebrali a co teď?Naprosto prázdná strana s naprosto neschopným předsedou....

8 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 4
možnosti

A dokonce tam ani jednou není slovo Babiš!

2 0
možnosti

Rázné kroky si u pana Fialy neumím představit. Jeho "vize" je mělká a nedůvěryhodná - k populisticky formulovanému cíli neukazuje reálnou cestu. Kromě toho ODS má sotva šanci v příštích volbách uspět. Je zbytečné připomínat, co ODS předvedla v minulosti a v reálu, kdyby (nedej bože) uspěla, nás pouze zavede zpět do 90.tých let.

8 1
možnosti

Mě napadá jedna základní otázka: Proč bych měl volit zrovna ODS - a proč bych spíš neměl volit TOP09, STAN či KDU-ČSL.

Tyto strany mi totiž svou politikou naprosto splývají. Takže pokud bych měl rád politickou korektnost, sociální progresivismus, miloval EU, bál se Ruska a Číny, ve všem chtěl stát za USA a až za hrob bych nenáviděl Zemana a Babiše - tak nevidím jediný pádný důvod, proč by zrovna ODS měla být pro mne favoritem.

6 2
možnosti

Pokud se neorientujete v politice (jak je vidět z toho splývání) tak ji raději nekomentujte.

1 3
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz