Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M24i31l26a72n 15K18e55s32l

3. 10. 2016 15:59

Pryč od každého ,kdo se spojí s brněnskými zelenými či s Žít Brno.Vidíme,co se děje na brněnském magistrátu.Mlýnský kámen na krku ANO.Koalice ANO s brněnskými zelenými a s Žít Brno škodí ANO.Vždyť jak je možné věřit někomu,kdo jde s někým takovým do koalice,to raději Onderku s Blažkem.

0 0
možnosti
Foto

Omylem by to bylo asi fakt blbé :-)

0 0
možnosti
MN

ad 1) Zelení a Piráti

No, Hlavenka je opravdu přijatelný člověk a zkušený podnikatel, ale hlavní program tohoto seskupení, tj. transparentnost, je program o formě a ne o obsahu. Navíc, Zelení a Piráti jsou dnes posunuti víc doleva jako KSČM.

ad 2) TOP09 a Žít Brno

Naprosto nepřijatelná smrtonostná kombinace. Kdyby tihle vládli Brnu, tak budeme mít za chvíli město plné Arabů a Afričanů.

ad 3) Starostové a nezávislí

Ok, nenadchnou, neurazí. Ale také je to zřejmě seskupení různorodých zájmů.

0 0
možnosti
Foto

Díky za věcné zhodnocení!

1) Transparentnost - za mě naopak zásadní a věřím tomu, že v případě p. Hlavenky to není jen fráze. Pokud bude otevřený pohled na hospodaření kraje, pak se bude hospodařit lépe a bude se investovat i do věcí, které mají smysl.

Jinak v případě Zelených bych doporučoval neřídit se tím, co občas zaznívá z Prahy. Zůstal bych na jižní Moravě. Pokud chce člověk změnu a trošku s tím pohnout, je to podle mě alternativa. A zajímavá témata rozhodně Zelení na jižní Moravě mají.

2) Takto přísně bych to neviděl. TOP 09 má vizi, zajímavý program. Líbí se mi hodně jejich postoje v oblasti školství - tím se opravdu zásadně liší od ostatních. A školství / vzdělávání je podle mě velmi důležité pro další budoucnost regionu (nějaké aféry typu Mrencová nebo kontroverzní výstupy jedinců z Žít Brno, kterých se asi obáváte, bych bral jako velmi pomíjivou věc.

3) STAN u nás není moc výrazný. Na druhou stranu třeba v Kolíně nebo Libereckém kraji by pro mě byli jasnou volbou. Takže určitě má budoucnost :-).

0 0
možnosti
Foto

Zelení nebo neomarxistické Žít Brno nemůžou přinést nic dobrého.

0 0
možnosti
Foto

Beru názor :-). Ale tak zkusíte říci svou alternativu?

0 0
možnosti
ZB

Vámi uvedení lidé nemají na jihu Moravy šanci.Nikdo z nich není dost "lidovej proruskej zemanovec" a neni plukovník od dobrovolných hasiču...na nic jinéhu buranská jelita na jihu Moravy neslyší.Lhář a podrazák Hašek tam bude vládnout až do smrti,pokud ho "vobyčejný lidi" nezvolí prezidentem....taková je smutná realita v Česku.Bohužel.:-/

1 1
možnosti
Foto

Tomu naštěstí nevěřím :-). Netvrdím, že se něco zásadně pohne, ale chci aspoň ukázat, že jsou tu jiné, a podle mě rozhodně zajímavé, alternativy. A určitě to nejsou ztracené hlasy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz