Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebere drogy náhodou autor? Vysvětlovalo by to výpadky paměti, protože když vládla jeho ODS, tak nevyučovali chorvatštinu, ale rovnou tam opakovaně posílali důchodce po stovkách, což stálo miliony korun! Nevěřil bych, že to někdy napíšu, ale zlatá tahle socanská p*káž!

https://brno.idnes.cz/znojmo-chce-vyslat-dalsi-duchodce-do-chorvatska-f57-/brno-zpravy.aspx?c=A081008_142900_brno_luv

https://brno.idnes.cz/znojmo-zve-duchodce-k-mori-za-polovinu-dhh-/brno-zpravy.aspx?c=A100422_193455_brno-zpravy_bor

https://brno.idnes.cz/znojmo-duchodcum-znovu-zaplati-more-dvl-/brno-zpravy.aspx?c=A090330_1165595_brno_dmk

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, to byl stejně nesmyslný nápad. Na druhou stranu bych ale neřešil, co je větší nesmysl, nebo která strana je lepší/horší. Spíš bych se díval na to, co dává smysl.

0 0
možnosti

Já tedy nevím znojemák nejsem, tak mě to tak netankuje, ale stačil jednoduchý pohled na stránky města a tam je tedy napsané, že teto výuka se hradí z nějakého programu Kolumbus a z tohoto programu je též vyplácena výuka angličtiny a němčiny. Možná nějakým jiným stylem, protože u AJ a NJ se proplácí až dosažení nějakých zkoušek.

Tím pádem na mě tento článek působí jako urputná snaha si najít způsob jak kopnout do vedení. Hlavně tím, že neříká celou pravdu. Co pane autore?

1 0
možnosti
Foto

Program Kolumbus je projekt radnice, peníze jdou z rozpočtu města a nejde tedy o financování z externích zdrojů. Pokud jsem dobře zaregistroval, tak v rámci projektu radnice proplácí studentům jazykové certifikáty z angličtiny a němčiny. To je určitě fajn a je to dobrá motivace pro děti. Přispěje to ale k vyšší míře jazykové vybavenosti či vzdělanosti obyvatel? V rámci projektu Kolumbus Znojmo otevřelo také "podnikatelský inkubátor". Moc dlouho ovšem nefungoval. Co přesně bude náplní projektu tentokrát, netuším, ale o tom článek nebyl. Když se zeptám opozičních zastupitelů, mluví o marketingovém, předvolebním taháku radnice. Nevím, nechci to hodnotit, ale když už zmiňujete v tomto duchu vedení města, připadá mí fér to zmínit.

0 0
možnosti

Co Vy víte, třeba někdo potřeboval kšeft pro nějakého Chorvata, a tohle je příležitost :-)

0 0
možnosti

Budte šťasten,že nezačala dotovat kursy arabštiny....;-D

0 0
možnosti

I na to jednou dojde !

0 0
možnosti

Nebojte, losovani zajezdu urcite verejne nebude.:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz