Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si,že je to naopak ,Piráti se rychle dokázali poučit od ostatních stran. Žádnou výhrou pro politikou scénu nejsou,chovají se standartně jako ostatní strany..Myslím si,že za jejich vzestupem jsou zejména ,,prvovoliči"

0 0
možnosti

I kdyby tady bylo jenom to, že Piráti podpořili squattery v Klinice, tak už i tento jediný argument by pro mě byl dost silný na to, aby ta strana byla z mého pohledu nevolitelná.

6 0
možnosti
Foto

A proč jste jim nenabídl jiné ubytování, např. ve Vaší stodole nebo pod.? ;-D

0 2
možnosti
Foto

I55v56a23n 10M14a54r95e42k

7. 11. 2019 17:41

Pán je optimista? 8-o

3 0
možnosti

Přála bych jim, aby rostli, v reálu však je jejich stále rostoucím tahounem právě jen Ivan Bartoš a to je dost málo. O tom, že jsou relativně hodně transparentní, není pochyb, ovšem některé jejich tzv. sluníčkářské aktivity je stahují ke dnu

1 0
možnosti
Foto

No, nechci Vám brát iluze, ale voliči většinou kašlou na to, jak se v nějaké straně drbou uvnitř mezi sebou, spíše to je negativní obraz, než pozitivní. Voliče hlavně bude zajímat, jaká zbude za Piráty před příštími volbami viditelná práce pro společnost. Zatím teda nic moc, řeknu vám...

6 0
možnosti

Tak vám nevím, zatím se před volbami odvedená práce neprobírala, ale asi čujete, že to tentokrát bude jinak. Propere se několik kilometrů zprovozněného dálničního parkoviště, schválení a udržení dotací do řepky, úspěšné zahlazení několika průšvihů, nebývalé navýšení daní, nepovedený pokus o okradení církví a virtuálně postavená sportoviště (rychlobruslařské, skokanské a další), spousta nových sanitek, hasičských vozů, nemocnic, škol, jeslí i školek, no je co probírat, ale jsem k tomu skeptický, se musím přiznat.

1 1
možnosti

Přesně vyjádřeno. Jdou novou cestou vnitřní i vnější komunikace a ostatní strany mohou jen závidět. Ostatní strany naopak vyvíjejí abnormální snahu utajit své "praní špinavého prádla", dění uvnitř ANO je mrtvá zóna, spousta osobností tuto stranu opustila bez jakéhokoliv vysvětlení, i to maso uvnitř KSČM kolem Grospiče muselo být výživné, když se jim povedlo ho dohnat k pokání. V ČSSD zas udržet zemanovo křídlo mimo média dá šílenou práci. To by byla mela, kdyby mohl každý jejich straník vyjádřit osobní názor veřejně.

Transparentnost je silná Pirátská zbraň, z ostrých mečů rivalů jsou v tu ránu jen neškodné klacíky. Jen to chce tuhle výhodu přetavit do politické práce a to je zmíněný delší proces budování značky, tesání a ukotvení základních pilířů. Zase tak odlišné od bezbřehých populistů s bombastickými nesplnitelnými sliby, které plodí jen zklamání a stávky.

1 2
možnosti
Foto

Tak někam se voliči KSČM přelévat musejí, pokud náhle masivně nevymřeli. To dá rozum, žeee.

4 0
možnosti
Foto

Vy půjdete také k Pirátům? No nazdar! ;-D

1 11
možnosti

Ano, Praha vzkvétá...Rv

7 1
možnosti
Foto

Byla před Piráty, bude i po nich ;-)

3 0
možnosti

Autor je dle svých slov expert na PR. Spolupracuje autor s piráty nebo má o takovou spolupráci zájem?

Jednou jsem piráty volil, jako nový vítr a mladé, vzdělané lidi. Po vstupu do vysoké politiky nejen v parlamentu, ale i v Praze se jejich styl více a více rozchází s mými představami.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den a děkuji za reakci i osobní zkušenost.

Asi je dobré, aby tu zaznělo, že s pirátskou stranou v žádném ohledu nespolupracuji.

Co se týče Vaší zkušenosti, tak tomu docela dobře rozumím. Bohužel je to průvodní jev politiky tak nějak obecně.

Co se týče článku a událostí kolem Pirátů, stručně řečeno, mně zaujaly hlavně dvě věci:

a/ Postupná profesionalizace Pirátů v oblasti komunikace (což považuji z jejich pohledu za výrazné plus)

b/ Určité nové kvality, které přináší do politiky - důraz na transparentnost (se všemi následky) a určitá míra autenticity (prostě se nebojí chybovat a nebojí se o tom mluvit); dále to, že si to dokáží obájit a ustát

A vlastně mě zaujalo i to, že se chtějí zaměřit na osobnostní rozvoj a péči o duševní zdraví svých lidí (i když to může někomu znít úsměvně). To je součástí té autenticity, přístupu k věci.

Co se týče pirátského programu a prosazovaných kroků, to je pak jiná věc. Tam mě některé věci upřímně také dost děsí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz