Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby se vracely staré pořádky, tak, ty za tenhle článek (stejně jako ten hrdina na zastupitelstvu):

v 80 ́letech by si tě podali na výslechu stbáci

v 50 ́letech by si dostal spoustu let v base (a to by sis ještě mohl gratulovat)

za protektorátu by si skončil s kulkou v hrudi.

Pořád si myslíš, že se vrací staré časy? Dnes je plno "disidentů" z nichž by za komunismu 99% se neodvážilo ani pípnout, za protektorátu nikdo.

Škoda, že neexistuje antikarma.

0 1
možnosti
OM

Pavel Kovařík, sociolog, PR konzultant a demagog.

Děkuji za ukázku Vaší práce. Lépe jste to prezentovat nemohl! Možná i chápu, proč na stránkách nemáte žádné reference...:-)

4 1
možnosti
Foto

Pane Kovaříku, možná mám nepřesné informace ale onoho zastupitele policie neodvedla ale jen vyslechla a sepsala jeho údaje. Ostatně, je to vše na videu. A policisté nepřišli jen tak, ale zjevně je někdo zavolal, protože chování tohoto zastupitele bylo nehorázné.

8 1
možnosti
Foto

PČR zavolali strážníci městské policie, kteří byli na jednání přítomní. Musejí tak konat za zákona, i kdyby nechtěli, je to jejich povinnost, když zjistí, že někdo porušuje zákon. To ale panu Kovaříkovi zjevně nedocvaklo, jako vícero věcí...:-)

0 1
možnosti
Foto

K čemu všemu se dá zneužít Karel Kryl...

8 1
možnosti
AT

Ne staré pořádky se vracejí, já jsem rád za nový pořádek, kdy se lidé už nezdráhají zasáhnout nebo povolat policii, když vidí, že se děje nějaká nepravost.

8 1
možnosti
AT

Pan nepohodlný zastupitel by si měl hlavně uvědomit, že on sám je politickým reprezentantem a měl by dbát dodržování zákonů a nařízení a jít sám příkladem. Pokud se mu zákon nelíbí, má se zasadit o jeho změnu nebo zrušení. A také by měl demokraticky vzít v úvahu, že zbytek zastupitelstva zřejmě považuje nařízení za zcela legální a prospěšné a zachovat se podle toho.

Místo toho se zachoval jako vzdorovitý puberťák. A jestli to byla cílená provokace se záměrem nechat se zatknout, aby na sebe přitáhl pozornost, tak mu jenom přejme, že se mu to beze zbytku podařilo.

9 1
možnosti
MB

"Jinými slovy, roušky nosíme preventivně, abychom nebrali hrozbu epidemie takzvaně na lehkou váhu. Ne kvůli koronaviru samotnému, ale abychom zůstali disciplinovaní ... " Až potud bych s vámi souhlasil. Ale to "a lépe ovladatelní" je již zbytečně dramatizující a hloupé. Ať si o účinnosti roušek myslím cokoli, zatím je prostě nutné si koronavirus připomínat a trochu regulovat svoje chování.

A že si za projevení "politického názoru" pro někoho přijde policie? Totální hloupost. Porušování platných nařízení je prostě porušení platných nařízení...a musí následovat nějaká reakce.

Co kdyby si nějaký zastupitel na schůzi hrál s ostrým granátem, protože má odlišný názor na nošení zbraní? Demonstrativně popíjel alkohol za volantem nebo jezdil vlevo, protože má na danou problematiku odlišný názor?

Prostě zákony a předpisy platí, ať se nám to líbí nebo nelíbí. Můžeme je kritizovat, argumentovat, požadovat změnu ..ale jejich porušováním zpochybňujete veškerý právní řád. Protože pak si kdejaký "jájínek" bude sám určovat, které nařízení má podle něj smysl, a které ne ..a které se uvolí respektovat a na které se vykašle.

16 0
možnosti
Foto

Vy v tom máte dobrý hokej, mladý muži. Zaměňujete politický názor za porušení zákona a ohrožení veřejného zdraví. Policisté jednali správně - svým zásahem odvraceli porušitele zákona od jeho dalšího protiprávního konání. Vy, mladší ročníky, jste tak zblblí mantrou zvanou - svoboda, že ji hledáte i tam, kde je povinnost - ať se Vám to líbí, nebo ne. Mantinely a zákony jsou nutné, opak je anarchie a tu si přejí jen lidí mdlého rozumu. Howgh.

23 1
možnosti
JV

Je neskutečné, jaký blábol může napsat sociolog.8-o8-o

12 0
možnosti
JJ

J12a87n 70J68a52n12u90š89k95a

19. 5. 2020 12:56

tak zrovna takovy pisi blaboly zcela ocekavane. Humantitni pavedci

2 0
možnosti
JV

Citujete exnáměstka ministra Hroboně, že nošení roušek venku nemá smysl a pokládáte to za ospravedlňující argument pro její nenošení na veřejné schůzi zastupitelstva? Nevšiml jste si, náhodou, že ta schůze nebyla v lese či na zahradě ale v uzavřeném sále? Váš blog je trochu mimo, nezlobte se. Chtít po starostovi aby nechal hlasovat o porušení vládního nařízení je stupidita. A můžete se ohánět lidskými právy a omezováním osobní svobody jak chcete.

15 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS