Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P65e28t78r 53D40r77a47p16a51l

19. 5. 2020 10:45

no, jednak je váš názor zcela mylný. Ale druhak, proč onen zastupitel prosazoval svůj "politický" názor na zasedání orgánu, který s daným nařízením nemá pranic společného?

13 1
možnosti
Foto

J91a21n 77Š12i80k

19. 5. 2020 10:33

Mě by docela zajímalo, co byste dělal jako starosta Vy, kdybyste měl řídit schůzi a na ní se někdo sundal roušku. Necháte ho tam jen tak sedět, zatímco ostatní ji budou mít? Nebo vyzvete ostatní aby si ji sundali? Jak byste se zachoval? Nic proti někomu, kdo s rouškami nesouhlasí. Každý má právo na protest. A pokud se panu zastupiteli opravdu zdá, že roušky porušují jeho osobnostní práva, má spoustu možností, jak situaci řešit. Může vystupovat v médiích, organizovat demonstraci, podat žalobu na stát, organizovat petice, atd.. Těch možností je spousta, bez toho, aniž by ho někdo postihoval. Samozřejmě, že nejsou pohodlné a vyžadují osobní nasazení a nepochybně i spoustu práce. Ale jsou účinnější než vystoupení na zastupitelstvu, kde jen komplikuje práci ostatním. Starosta, ani zastupitelé za pokyn nosit roušky nemohou. Proto vystoupení pana zastupitele nelze hodnotit jinak než jako nesympatické, ba přímo trapné. Koneckonců starosta to napsal dobře. Přesně kvůli těmto hloupým a neefektivním vystoupením takové lidi skoro nikdo nevolí. Hezký den

18 0
možnosti
AM

A64d53a90m 21M34a40l13ý

19. 5. 2020 10:37

Starosta měl možnost to přejít.

Opozičník bez roušky v situaci, kdy nouzový stav již skončil nepředstavoval žádné nebezbečí ani rušení pořádku, nic.

1 10
možnosti
ZZ

za tu nesmyslnou povinnost nosit roušky, které stejně ničemu nezabrání, by měl přijít trest, ovšem češi, jak je zdokumentováno např. v Nesmrtelné tetě, budou jak stádo chodit s rouškou a když přijde befel od lampasáka, tak i v předklonu,

2 16
možnosti
VH

Představte si, že ten blbý Svět, který roušky z počátku zcela odmítal, je čím dál více prosazuje a požaduje.

Že nejdou k Vám pro radu ....

10 1
možnosti
VH

Považuji semafory na křižovatkách za omezení mého ústavního práva pohybovat se kdy chci, kam chci a jak chci. Jezdím na červenou.

Zastaňte se mě. Za můj politický názor na omezení pohybu mě policie zastavuje (omezujíc mé ústavní právo pohybu), pokutuje, a dokonce vyhrožuje omezením mého ústavního práva řídit auto!!!

Zachraňte mě!!!

Ergo: Ani politik nemůže jednat protizákonně, ať má představu o svých právech jakoukoliv. Měl by mít představu též o základní povinnosti - respektovat platný zákon. O ústavnosti čehokoliv nerozhoduje hejhula (byť zastupitel), ale výhradně Ústavní soud.

Ale pan zastupitel ví, co dělá: V očích hlupáků vyrostl do nebetyčné výše a šance v budoucích volbách vzrostly.

14 1
možnosti
Foto

Zastupitel nebyl nepohodlnný, byl jen nezodpovědný a jednal protiprávně. Děláte politickou kauzu z toho co je jen hloupost a sobeckost dotyčného.

Ať se Vám to líbí nebo ne tak nošení roušek je povinné. Je v pořádku protestovat proti jejich nošení, ale není v pořádku porušovat zákon. Samotné nařízení nosit roušky pak zcela jistě protiústavní není není to totiž omezení svobod garantovaných LZPS. A zcela jistě nařídit nosit roušku je v kompetenci ministerstva zdravotnictví, právě proto, že to NENÍ protiústavní. Stejně tak jako nosit roušku Vám mohou na koupališti nařídit plavky, či zakázat po ulici chodit nahý.

Věcně:Aktualně je nesmyslnné mít roušku venku. V místnostech má smysl a bylo to v uzavřeném prostoru.

21 1
možnosti

Nebyl nepohodlný. Jen zvýraznil své IQ. A už Jan Wérich řekl, že nad takovými se nedá vyhrát, ale musí se proti nim bojovat. -:)

5 1
možnosti
JD

bože to je slint ..

8 0
možnosti
LP

Policie konala v souladu se zákonem. Zcela jistě to nebylo z důvodu jiného politického přesvědčení zmiňovaného zastupitele. To, že vás a pana zastupitele nezajímá, že na zasedání se mohl vyskytovat i někdo, jehož blízký spadá do rizikové skupiny ohrožených koronavirem, svědčí jen o vaší aroganci a neschopnosti se vcítit do situace jiných. A už vůbec nechápu, co je špatného na disciplinovanosti.8-o

30 1
možnosti
LH

tak tak, miluju tyhle provokatéry....Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz