Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vidíte a mě fascinují politici, kteří na jednu stranu chtějí poukazovat na absurditu vládních zákazů a příkazů a na druhou stranu jim ve sněmovně zcela lokajsky odsouhlasí prodloužení nouzového stavu a tím pádem prodloužení předmětných zákazů. To má logiku, že?

Pro me je to také symbol, ale se zcela jiným významem, než jaký uvádíte vy.

4 0
možnosti
Foto

Proč předjímáte? Hlasování o nouzovém stavu ještě neproběhlo.

0 0
možnosti
JF

J79i85ř80í 64F68o85g63e45l

18. 11. 2020 12:59

Něco tak patolízalského se jen tak nevidí. Dvojéí metr je asi pro opozičně smýšlející normální. Prymulu a Faltýnka lynčovat, Kalouska a Jurečku glorifikovat, jak jsou za to samé lidští.

Zbývá jen dodat: Když Jurečka převedl rodinné majetky na manželku, bylo a je to OK, Babiše pro jistotu práskejme do Bruselu.....

14 5
možnosti
RK

Já tedy nevím. Ale první, kdo lynčoval Prymulu byl Babiš. Ten mluvil už po dvou hodinách o odvolání.

0 5
možnosti
RK

Ta část národa, která volá po krvi za kelímek piva v případě Jurečky, tak toleruje trestně stíhaného premiéra Babiše s mafiánem Faltýnkem po ruce. Výjimkám se omlouvám.

5 4
možnosti
PN

P77e74t26r 62N44e35d63v80ě45d

18. 11. 2020 13:07

Ta část národa, která brojí proti 7 let marně trestně stíhaného Babiše a nazývá nestíhaného Faltýnka mafiánem a volala "po krvi" Prymuly by tolerovala porušení nařízení vlády panem Jurečkou?

3 0
možnosti
PN

P27e42t27r 29N24e54d46v75ě18d

18. 11. 2020 12:52

Pro Vás je, pane autore, fakt složité pochopit slova " zákaz konzumace alkoholu na veřejně přístupných místech" ?

Ani nechápete proč to zavedli? Už si nepamatujete, jak se ti "mazaní" srocovali u okének a vesele ve skupinkách popíjeli?

A jak víte, že byl Prymula na konspirační schůzce? Jste jasnovidec? Co když tam jen na tajňačku zašel na panáka? Aby spláchnul debatu s paní Richterovou, která s ním ten den řešila, že jí volali nějaké sestry, které chtějí pomoci a nestačil jim portál sestry v záloze, nebo netuší kde nějaká nemocnice leží, aby se tam šli zaptat, či jen tam zavolat.... a považovala to za nutné řešit s ministrem?

7 2
možnosti
RK

Tak že ta schůzka nebyla standardní bylo jasné hned ráno, když každý ze zúčastněných mluvil o jiném tématu.

1 0
možnosti
ND

Tak pokud vím, tak se vyhlásilo nějaké opatření pod sankcí.

Kdo ho poruší dostane pokutu, ať je to pán nebo kmán. Politik by měl jít příkladem.

U normálního člověka by se posoudil prohřešek a nezkoumalo by se jestli je to porušení větší nebo menší, než toho, nebo onoho, nebo úsměvné, pche pivo...

Někdo má být omluven jenom pro svoje postavení? Obyčejný člověk si řekne když může Jurečka, tak já chci taky. :-)

Když se vám zdá toto provinění jako blbost proč vůbec takový zákaz tedy existuje?

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak: Proč takový zákaz vůbec existuje? Kde jsou hranice mezi ohrožením ostatních a koupí čehokoli u okýnka? Kdyby si někdo koupil u toho okýnka limonádu, stejná situace, byla by to menší hrozba?

3 0
možnosti
JF

Take je ve svobodné společnosti možné a v které se může nyní cokoliv ze se Jurecka domluvil s nějakým kamosem (ne komousem;-) z nezávislého a svobodného samizdatu že by to mu to docela pomohlo zviditelnit se mezi všemi těmi rousksti a pravdolaskari vdude kolem a ze ackoliv je skoro zastupce boha na zemi nebo aspon vCR a tedy jiste i pravdolaskar preci jen je clovek ktery ma sem tam nejakou tu chybku jako když se potřebuje napít luxusniho nefiltru že to nefiltruje. ;-) A ze by z toho jako vyvodil odpovidajici politický důsledek když už je toho 17.listopadu den velkého převratu. Odebere se tedy na grémium strany a poradí sr jaké z toho vyvodí dalekosahle důsledky. Ale nemám na to zcela jeste vyjasnění vlastní názor. Pockam jak rozhodne strana. ;'-) Nerad bych byl pomileny v rozporu s touto mediální kauzou. ;-) Měl si dát jeste Velveta. Ale je zeď zla doba. Není nikde k sehnání. Tak aspoň ze ten nefiltr. Neudělal bych na jeho místě jinak. Má mou neochvejnou podporu!!! Zvitezime!!! V;-)

0 0
možnosti
LH

kdyby se Jurečka a Kalousek nezaklínali hlavně morálním hlediskem u Primuly tak nikdo neřekne ani popel....

4 1
možnosti
Foto

Zmiňuji to v článku. Šel kolem okýnka, koupil si pivo (nebo cokoli dalšího...) vs. šli na konspirační schůzku do zavřené restaurace. Ale hlavně, to zásadní podle mě je, že jsme v situaci, kdy se už jen málokdo orientuje v tom, co se smí a co ne. Jak vám to zní, když řeknu: "Nesmíte si koupit pivo u okýnka," aniž bych k tomu řekl to b), tedy jakou katastrofu tím způsobíte? Vršení zákazů je řešení pandemie?

3 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz