Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Než bych měl jít k vám na konzultaci, autore, asi bych si to hodně rozmýšlel.

0 0
možnosti
PC

Pokud budeme podobné situace posuzovat dle našich politických preferencí, pak se nikdy nemůžeme ani o píď přiblížit k objektivitě.

0 0
možnosti
Foto

Já to vidím jinak! Je to náš moderní mučedník, který si sám s pivem v ruce vylezl na hranici. Aby mohl zvolat: "A přece se točí!"

Jen mám jeden problém: bylo kolem dostatek lidí, aby se dalo mluvit o veřejnosti?

0 0
možnosti
Foto

No když to sám vyfotil a sdílel, tak to vidělo mnohem více lidí, než někdo kolem.

0 0
možnosti
JM

To pivo bych mu nebral. Nechápu teda jeho potřebu zveřejňovat to. Mohlo ho napadnout, že bude nějaká reakce. Až je divné, že by byl tak hloupý.

0 0
možnosti
LH

Oboji je katastrofa buď je tsk hloupej nebo tak krivej...

0 0
možnosti
Foto

Já rozdíl nevidím, padni komu padni, nelze jednoho trestat a druhého omlouvat. Jurečka i Kalousek by měli opustit svoje posty, ať pracují pro své strany, ale ne ve vedení. Celou dobu jsme poslouchali jejich řeči jak má premiér postupovat a dotyční okamžitě odejít, tak ať se teď pochlapí a jdou.

Bylo to správné rozhodnutí v prvních dvou případech a tak to musí býti i nyní, nelze kázat vodu a pít víno.

4 0
možnosti
RK

Nějak vám z toho vypadl Faltýnek ;-)

1 0
možnosti
JJ

Jurečka se zachoval způsobem sobě vlastním. Sice jako člověk, ale jako hloupý a typický člen dnešní opozice, která bude upalovat Prymulu, potažmo Babiše, za každé škobrtnutí, ale svoje chyby bude vydávat jako projev lidskosti. Podobně, jak mnoho jejich voličů...

Tedy, ne že bych si to pivo přes okýnko také nedal.;-)

5 2
možnosti
MV

prosim, neporovnavejte jedno pivo na ulici ve dne s nocnim setkanim na Vysehrade. je mozne, ze Vam tyhle drobnosti unikaji, proto jsem na ne upozornil

2 0
možnosti
JL

Jurečka si dal pivo. V pořádku, je to ještě normální chlap.

2 1
možnosti
JM

J17o55s11e19f 78M79i22k80i74n

18. 11. 2020 14:29

Nejde o to pivo, jde o to jak se to prezentuje. Kdyby si Jurečka to pivo dal a náhodou ho u toho někdo vyfotil tak bych z toho nic nedělal.

Ale to jak to prezentoval přímo Jurečka není dobré. Pohrdá tím lidmi a zároveň ukazuje nerespekt k našim zákonům či nařízením.

3 0
možnosti
PC

Tak pokud budeme běžné lidi (i sebe navzájem!) buzerovat, udávat a za přestupky sankcionovat, a "vyvolené" omlouvat za porušení slovy "přece maličkost", tak si tady sami vytváříme hierarchii společnosti na tzv. vyšší a nižší skupiny, tedy naprosto nespravedlivou společnost. To je jasný důkaz, že se dostáváme opět tam, kde jsme byli před více než 30 lety.

Běžnému občanovi by byla jakákoliv "omluva" či výmluva při porušení nařizení naprosto k ničemu. U papalášů ji budeme dokonce obdivovat, a k tomu jim ještě přiřkneme odvahu a "lidskost". Absurdistán ala Orwell 1984 nebo Farma zvířat jak vyšitý.

Pane autore, tady přece vůbec nejde o volání "po krvi", ale o volání po SPRAVEDLNOSTI! Anebo po odvolání VŠECH nesmyslných, šikanózních nařízeních!!!

Opozice má možnost je neschvalovat a neumožňovat vládě v nich nadále pokračovat a zneužívat je proti lidem! Jak se asi zachová zítra při návrhu na prodloužení nouzového stavu, kterého vláda zneužívá k k prosazování všech těch tuhých restrikcí? Odpověď je vcelku jasná - opět vládu téměř na 100% podpoří.

1 0
možnosti
JH

Klidně tomu Jurečkovi - Juráskovi děkujte za lidskost, ale člověk který má informace z první ruky a přesto je nedokáže vnímat, jen bůh ví proč, se potom na facebooku fotí - předvádí, že vyžahnul pivko a když mu jiní vysvětlí, že za těchto okolností porušuje pravidla , tak hned nabízí rezignaci.... je pro mne docela obyčejný vůl:-)

9 0
možnosti
RK

Přesně. Kdyby dodržoval pravidla sekty Anofert, mohl zatloukat, mlžit a byl by v pohodě jako Faltýnek. Jenže on hned nabízí rezignaci. Máte pravdu. Je to to, co píšete.;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1590x
Sociolog a PR konzultant

www.sociolog.cz | www.kovarikpr.cz